Hotel Cosmos in Chișinău

Karte öffnen
Ortszeit:
02:10:31
Keine Informationen

🕗 Öffnungszeiten

SonntagKeine Informationen
MontagKeine Informationen
DienstagKeine Informationen
MittwochKeine Informationen
DonnerstagKeine Informationen
FreitagKeine Informationen
SamstagKeine Informationen
Bulevardul Constantin Negruzzi, Chișinău, MD Moldawien
Kontakte telefon: +373
Latitude: 47.0137261, Longitude: 28.8538447
Größere Karte und Wegbeschreibung

Kommentare 5

 • Gheorghe Musteata

  Gheorghe Musteata

  ::

 • mikey22 bm

  mikey22 bm

  ::

  Fiind deja la cea de-a treia călătorie în Chișinău, am zis ca este momentul sa încerc o altfel de experienta,dupa ce am trăit experienta de a avea un apartament închiriat.Anume, închirierea unei camere la unul din cele mai cunoscute și apreciate hoteluri din Chișinău :hotel cosmos. Am înnoptat doua nopți în acesta locație și am simțit diferența dintre apartament și hotel...si ma refer la felul în care te simți, nu aspectul financiar. Din moment ce am întrat în hotel am simțit o atmosfera frumoasa iar primirea a fost de nota 10 . peste așteptări. Am fost invitat sa întru în camera și sa observ dacă totul este placul meu. Dacă ceva ma deranjează, am fost învitat sa anunț... Desigur nu a fost cazul. Am înnoptat într-o camera single, care după se citește pe site ul oficial nu a fost renovata. Însă așternuturile au fost curate și nu am avut emoții în a întra în pat, prosoapele de asemenea de un alb curat.. Lipsa prafului sa dovedit a fi o surpriza. Nefiind o camera renovata, am observat ca mobilierul era ceva mai.. Clasic iar usa de la balcon ar trebui schimbata, aceasta fiind într-adevăr o necesitate. Pentru cei mai sensibili la somn, demn de menționat ca patul a scârțâit putin dar odată ce ma prins somnul nu am mai auzit nimic. Camera mare, curata, ce îți dă un sentiment retro.. Baia la fel mare și curata și chiar cu câteva accesorii pt dus. Balconul sa dovedit a fi un minus, fără peisaj dar cu siguranță necesita o renovare, ceea ce cred ca și urmează întrucât am văzut balcoane vecine în lucru. Am avut și mic dejun inclus. A fost o masa destul de bogata și cu multe de ales, simplu dar își face treaba Per ansamblu șederea sa dovedit a fi mai mult decât satisfăcătoare și datorita zonei în care se afla. Zona centrala aproape de orice ți ai dori sa faci. Cu siguranță atunci când va mai fi ocazia, acest hotel se afla pe nr 1 în lista mea. Am menționat ca am închiriat și un apartament, diferența de preț e infima și în opinia mea merita banul în plus pt aceasta camera.

 • Hubert Kucharczyk

  Hubert Kucharczyk

  ::

  Zostałem okradziony. Obsługa wyjęła pieniądze z szuflady ! Recepcja nic z tym nie zrobiła. Poza tym syf, pokoje nie remontowane od lat 80tych. Obrzydliwe śniadania... Dramat !

 • moartea20012000

  moartea20012000

  ::

  Lasa de dorit....antic totul...foarte vechi

 • Dumitru Comarnitchi

  Dumitru Comarnitchi

  ::

Nächste Bushaltestelle:

Солей-Туризм

Bulevardul Constantin Negruzzi, Chișinău
bus_stationWeiterlesen

Constantin Negruzzi Boulevard

Bulevardul Constantin Negruzzi, Chișinău
bus_stationWeiterlesen

Gara Feroviară

Bulevardul Iuri Gagarin, Chișinău
bus_stationWeiterlesen

Railway Station Bus Stop

Bulevardul Iuri Gagarin, Chișinău
bus_stationWeiterlesen

📑 Alle Kategorien in Moldawien, Republik von

AnbetungsstätteAnwaltApothekeAquariumArztAutohändlerAutoreparaturAutovermietungAutowäscheBahnhofBankBarBaumarktBegräbnisheimBekleidungsgeschäftBibliothekBlumenhändlerBotschaftBuchhaltungBuchladenBushaltestelleBäckereiCafeCampingplatzDachdeckerDas RathausEinkaufszentrumEinrichtungElektrikerElektronikladenEssenFahrradladenFeuerwehrFilmverleihFinanzenFitnessstudioFlughafenFreizeitparkFriedhofGegendGeldautomatGemischtwarenladenGeneralunternehmerGerichtsgebäudeGeschäftGesundheitHaarpflegeHaus WarenladenHindu-TempelImmobilienagenturJuwelierKasinoKaufhausKegelbahnKinoKircheKlempnerKrankenhausKunstgalerieLagerungLandLebensmittelgeschäft oder SupermarktLeuchtturmLokale RegierungsstelleMahlzeit LieferungMahlzeit zum MitnehmenMalerMoscheeMuseumMöbelgeschäftNachbarNachtclubNatürliches MerkmalOrtschaftParkParkenPhysiotherapeutinPolitischPolizeiPostPrämisseReiseagenturRestaurantRouteRv Park, CampingSchlosserSchuhladenSchuleSchönheitssalonSehenswürdigkeitSpaSpirituosengeschäftStadionSublocality level 1Sublocality level 2Sublocality level 3Sublocality level 4SubpremiseSupermarktSynagogeTankstelleTaxistandTierhandlungTierärztliche VersorgungTransitstationU-BahnstationUmgangsspracheUmzugsunternehmenUniversitätUnterkunftVersicherungsagenturVerwaltungsbereich Ebene 1Verwaltungsbereich Ebene 2Verwaltungsbereich Ebene 3Verwaltungsbereich Ebene 4Verwaltungsbereich Ebene 5WäscheZahnarztZooÜberschneidung